Home  ·  Contact
Service  ·  Wasgoed  ·  Stomen  ·  Strijken  ·  Verhuur

 EN  ·   NL

Wasgoed, daar draait het om!


Particulier

Wij wassen of reinigen uw dekbedden, sportkleding, slaapzakken, los tapijt, karpetten enzovoort. Textiel met een te groot volume voor uw eigen wasmachine, reinigen wij op professionele wijze voor een aantrekkelijke prijs.


Zakelijk

Wij reinigen niet alleen particuliere kleding en textiel. Shahmir Textile Services verzorgt ook het wassen en strijken van zakelijke bedlinnen en tafellinnen. Onze eigen wasserij staat garant voor een mooi gestreken en vlekkeloze afwerking.


Werkwijze

U brengt de was binnen in een van onze winkels, na het merken wordt er gesorteerd per kleur, soort en bevuilingsgraad. Na het wassen volgens de voor uw textiel best beschikbare techniek worden uw bed- en tafellinnen gestreken in een mangel. Tenslotte is er nog een eindcontrole en word uw was netjes ingepakt.

Onderzoek heeft aangetoond dat moderne professionele wasserijen minder water en energie per kilogram was verbruiken dan een particuliere wasmachine. Dit is ondermeer mogelijk door hergebruik van water. Ook correct gedoseerde zepen zorgen voor minder belasting voor het milieu.

Hoogtechnologische wasmachines met automatische zeep-dosering zorgen er voor dat uw textiel mooi proper is en een langere levensduur zal hebben.© 2011 Shahmir Textile Services  ·  Realisatie door Shah2B  ·  Ontwerp door Shah2B