Home  ·  Contact
Service  ·  Wasgoed  ·  Stomen  ·  Strijken  ·  Verhuur

 EN  ·   NL

Klantloyaliteit. Daar gaan we voor!


Onze Service

De tarieven die wij hanteren zijn inclusief transport van uw wasgoed! Het hele jaar door staan wij klaar voor u, dus ook op de drukke zon- en feestdagen zult u geen schoon linnengoed ontbreken. Wij leveren indien gewenst, ook dagelijks!


Vier aspecten van onze service dat ons onderscheid

Vier aspecten vormen de componenten voor een onderscheidend vermogen van onze service. Hieronder leggen we uit hoe deze componentent leiden tot de service die wij u leveren.

·  Aandacht

Het bieden van zorg en individuele aandacht, het herkennen van zowel de menselijke als de zakelijke behoeften.

·  Betrouwbaarheid

Wij bieden wat is beloofd, betrouwbaar en op de juiste manier. Bij ons bent u als klant in goede handen. Beloftes en afspraken worden nagekomen. Mocht er toch iets misgaan, dan kunt u een snelle en professionele oplossing verwachten.

·  Geruisloos

Wij managen onze serviceprocessen geruisloos die voor u als klant onzichtbaar zijn. U zult bij het ontstaan van eventuele problemen niet met allerlei, voor u onbelangrijke, details en omstandigheden geconfronteerd worden.

·  Daadkracht

Wij bieden snelle gerichte service met creatieve oplossingen. Onze klanten waarderen onze daadkrachtige, resultaatgerichte en flexibele benadering.


Onze medewerkers luisteren naar de klanten en begrijpen de wensen van de klanten. Zo wordt de geboden oplossing in ieder geval aan de minimale klantverwachting voldaan en in veel gevallen overschreden. Juist dat maakt het verschil tussen een gewone en een geweldige service ervaring.

Elke persoon binnen ons organisatie is verantwoordelijk voor het bieden van deze geweldige service.© 2011 Shahmir Textile Services  ·  Realisatie door Shah2B  ·  Ontwerp door Shah2B